riseapp

+36 20 584 2050

Weblapkészítés
webshop készítés
Webfejlesztés
applikáció készítés
Applikáció fejlesztés
hirdeteskezelés
Marketing szolgáltatásunk
keresőoptimalizálás
Keresőoptimalizálás
grafika
Grafikai szolgáltatásunk
fotózás
Média szolgáltatásunk
hirdetéskezelés

Vendég cikk(Minner.hu) 0-24-ben vásárló, érdeklődő generáló weboldal. Mi kell hozzá? Hogyan?

Vendég cikk(Minner.hu) 0-24-ben vásárló, érdeklődő generáló weboldal. Mi kell hozzá? Hogyan?

Ültök a családdal egy kávézó teraszán, majd egyszer csak pittyen a mobilod. Új vásárlóról, vagy ajánlatkérésről kaptál értesítést (például e-mailben). Az érzés leírhatatlan, mert akkor is érzed munkád gyümölcsét, amikor nem munkában vagy. Tudjuk, hogy nem egyszerű ráérezni az online vevőszerzésre. Azért mégsem egy helyi boltba kell beterelni az érdeklődőket, és még utóbbinál is nehéz dolgunk van. Hát még online! A cikket akkor érdemes elolvasnod, ha szeretnéd tudatosabbá tenni az online vevőszerzésedet! 

A nulladik lépés: Kell egy webes

A 0. lépés, amire biztos szükséged lesz az egy fejlesztő csapat, aki a weboldaladat kezelésbe veszi, és 0-24-es vevőszerző rendszert ad neked. A cikket a RISEAPP csapatával készítettük, akik állnak rendelkezésedre, hogy online jelenléted még biztosabb alapokon álljon. Ami pénzt hoz azzal foglalkozni kell. 

A weboldahoz, online jelenléthez kapcsolódó tudatosságot viszont neked cégvezetőként vagy marketingesként kell magadra szedni, a szemléletet magadra formálni. Lássuk mik ennek az elemei! 

Ha most nem hoz érdeklődőt a weboldalad, akkor az két dolog miatt lehet:

 1. A weboldal nincs konverzióra optimalizálva, nincs vezetve a fogyasztó, hogy megadja elérhetőségét, vagy éppen azonnal vásároljon. 
 2. Nem terelsz elég látogatót a weboldalra. Ha olvasod ezt a cikket valószínűleg naponta 100 látogató alatt van a látogatottsága a weboldaladnak. Ebben a fázisban alig hozhat 0,5 érdeklődőt. Ez később a beletett idő és fejlesztésekkel növelhető. Lássuk hogyan! 

A weboldal – Hozzon is érdeklődőt, ne csak álljon!

Tartsd frissen a weboldalad! Egyik legfontosabb, hogy kövess egy olyan szemléletet, hogy a főoldalt időnként frissíted, például legalább havonta. Ez arra jó, hogy még azoknak is nagyobb eséllyel elkapod a figyelmét, akik már jártak az oldalon. 

Digiméter friss kutatásában egy érdekes statisztikára bukkantam. A weboldal frissítés gyakoriságát vizsgálták 2021. őszén. Frissítés azt jelenti, hogy változtatsz a szövegen, ajánlaton, képeken, elrendezésen… Az persze szomorú, hogy a kutatásban résztevő cégek 43%-a több mint félévente frissíti csak a honlapját, de ott van két izgalmas adat is. A KKV-k 18%-a hetente frissíti a weboldalát, 19%-a pedig havonta. 

Vendég cikk(Minner.hu) 0-24-ben vásárló, érdeklődő generáló weboldal. Mi kell hozzá? Hogyan?

Te frissítenéd a weboldaladat havonta, vagy hetente, ha az nem termelne profitot, ha az nem járna haszonnal? 

Ugye-ugye! Naná, hogyha látod, hogy megéri frissíteni, akkor bizony azt rendszeresen megteszed. Nos a fenti kutatás azt mutatja meg nekünk, hogy a cégek 37%-a azt tapasztalja, hogy megéri rendszeresen új információkkal, képekkel, szöveggel, videóval bővíteni a weboldalunkat (máskülönben nem csinálnák). 

Szereted a Minner logikát, igaz?

A RISEAPP csapatával amikor beszélsz, és kitaláljátok a weboldal felépítését ezt is beszéljétek át, és azt is, hogy miként tudjátok frissíteni a weboldalt, például kicserélni a slider-t, vagy új ajánlatot feltenni, új űrlapot beletenni, űrlap felhívást. 

Konverzióra optimalizálás: Konverzió azt jelenti, hogy valamit tesz a látogató a weboldalon. Itt nem csak az lehet, hogy valaki vásárol, persze az a legjobb. De lehet akár az is, hogy valaki feliratkozik egy hírlevélre, érdeklődő / visszahívást kérő űrlapot tölt ki, vagy részt vesz egy eseményen, vagy megnéz egy videót, vagy megnéz egy videót X ideig… és így tovább. Az a legjobb, ha minden oldalon arra törekszel, hogy adott pillanatban is konverziót tudj elérni, vagy tereld arra ahol ezt meg tudja tenni. 

Néhány további példa / tanács, amire érdemes figyelni a weboldalon: 

 • Egyszerű letisztult megjelenése legyen (mobilon is jól megjelenjen minden)
 • Az emberi szem F alakban pásztázza az oldalt. (Mit akarsz, hogy először lásson? Azt tedd balra!) 
 • Menü tagoltsága – Bátran gondold újra a menüstruktúrát, és ne akarj minden belepakolni! 
 • Színválaszték – Passzoló színpaletta. Használj kevesebb színt, így igényesebbnek tűnik! Nagy márkák általában csak 3 színt használnak.
 • Kontrasz (figyelem irányítása színekkel árnyékokkal betűmérettel).
 • Strukturális felépítés – Vedd figyelembe, hogy a fogyasztó vajon mit keres a weboladon, milyen információra van szüksége először. Ne zúdítsd rá mindent. 
 • Kattintható elemek megléte – a felhasználók ösztönösen kattintani akarnak a weboldalon. 
 • Szöveges és képes elemek megfelelő tagolása.
 • Megbízhatóság sugárzása / vélemények megjelenítése – A vélemények segíthetnek, hogy kitűnj versenybe szállj a nagyokkal (nekik sokszor nehezebb ezt begyűjteni). 
 • Egyszerűségre való törekvés
 • Reszponzivitás – sokféle készülékről nézik majd a látogatók a weboladalad, nézzen ki minden esetben jól, legyen használható. 
 • Hűségrendszer vezetése online, sokkal jobban mérhető és vezethető az, ha a hűségrendszert online üzemelteted, így még nagyobb sikereket is fogsz elérni.
 • PopUp-ok használata (Kosár és oldal elhagyásakor, bizonyos görgetési pontoknál).
 • Sebesség – a lassan betöltő weboldalak igazán pénztárcagyilkosok tudnak lenni, ezt hosszas statisztikával is szemléltethetnénk, de biztosan te is jártál már olyan oldalon, ami lassú volt, máris elment a kedved a használatától. 

Vedd fel a kapcsolatot a RISEAPP-al és varázsoljátok érdeklődő generálóvá a weboldaladat. Aztán jöhetnek a látogatók! 

Látogatottság, tereljük oda az embereket a weboldalra

Ahogy feljebb már olvashattad, egy olyan weboldalnak, akinek 100 látogatója van naponta, valahol 0,5 lehet az érdeklődőinek a száma naponta. Tehát 100-ból átlagosan fél ember tölti ki az űrlapot, vagy ha lehetősége van vásárol azonnal. 

Amint elkezdesz tudatosabban látogatót terelni a weboldaladra, ami már fel van készítve arra, hogy ott csináljon is valamit, vagyis érdeklődővé is varázsold, akkor a fenti számok feljebb kúsznak és nem csak arányosan. 

Ott már inkább úgy számoljunk, hogy napi 200 látogatóból várhatóan 4 érdeklődőd lesz naponta. Tehát 2%-os konverziód lehet. Ez ökölszabály szerint az online konverziós ráta. Több éves tapasztalatom alapján is, ez elég jól beáll a cégnél, időnként kicsit több, kicsit kevesebb, de ez egy jó benchmark. Vagyis a 100-ból 0,5 felmegy 100 -ról átlagosan 2-re, azért mert fejlesztetted a weboldaladat, marketingedet. 

Türelem! Mindig költs az újra. Ez egy fontos szemlélet, amit kövess! Azonnal nem fog dönteni a látogató, legtöbb esetben 4-10-szer is járnia kell az oldalon (főleg ha nem ellenállhatatlan az ajánlatod). Aki most jár a weboldaladon, az várhatóan 1-3 hónap múlva lesz érdeklődő. Ha leállítod a látogatóáramlást, akkor megszakítod ezt a folyamatot, és mikor 3 hónap múlva nincs érdeklődő és keresed az okát, nos ez lesz az, mert nem volt alkalom, hogy többször is járjon az oldalon. 

+ Tartsuk meg az embereket

Mi jobb egy vásárlónál? Egy visszatérő vásárló! Ahhoz, hogy Visszatérő vásárlókat szerezzünk, szükségünk van egy felületre melyen “élmény a vásárlás/időtöltés”. Például a weboldal sebessége megfelelő, a weboldalon könnyű leadni egy rendelést, űrlapot kitölteni, a menüpontok könnyen érhetőek, adott pillanatban minden megfelelő információ rendelkezésre áll, és mindez mobilon is jól mutat. Amire még érdemes lesz figyelned, hogy a weboldal szövegezése ne rólatok szóljon, ne a cégről, hanem a vevőről, az ő problémájáról, igényeiről. Tehát a precizitás, gyorsaság és hasonló átlagos kifejezéseket kerüljétek, az rátok vonatkozik. Minél tovább marad az oldalon a látogató, annál többet fog nálatok hagyni. 

Vedd fel a kapcsolatot RISEAPP-al és varázsoljátok érdeklődő generálóvá a weboldaladat. Aztán jöhetnek a látogatók! 

Social Media

További cikkeink

Ne maradj le blogjainkról

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le blogjainkról

RISEAPPSTUDIO

További BLogjaink

RISENETWORK

“A RISEAPP partnerprogramjának elsődleges célja a weboldalad látogatottságának növelése, és a keresőmotorokban (pl. Google) való előrébb sorolás. Akik belépnek a partnerprogramunkba magukra vállalják, hogy minden

Művészet vagy tömegcikk?

„Azok a legjobban játszott darabok, amelyeket a nézők hazatérvén fő­szereplőként játszanak magukban újra.” Radu Stanca Ez nem csak a színdarabokra filmekre, esetleg könyvekre igaz. Amikor

Partnereink

Google értékelés
5
Facebook értékelés
5

Garanciális szolgáltatások

Prémium Minőség

Folyamatos Kedvezmények

Extrém Gyorsaság

Kiváló kommunikáció

Nagyszerű hangulat

Rólunk mondták

Dr. Körtvélyesi AttilaNagykőrös város alpolgármestere (nagykoros.hu)
Tovább olvasom
„Időnként meg kell újulni ahhoz, hogy fejlődhessünk. Ennek a jegyében döntöttünk úgy, hogy megújítjuk Nagykőrös városi honlapját, a www.nagykoros.hu oldalt. Mikor megtudtam, hogy van egy nagykőrösi fiatalokból álló csapat, akkor nem volt több kérdés, a RISEAPP-ot kértük fel a munkára. Már az első megbeszéléskor láttam a lelkesedést és azt, hogy ez a feladat a vérükben van, szakmailag értenek hozzá. Végül egy minden igényünket, kérésünket figyelembe vevő, modern, egyben könnyen kezelhető honlappal tudtuk a nagykőrösi lakosságot megajándékozni. Ami még fontos, hogy nem tűntek el ezután sem, bármilyen kéréssel fordulhatunk hozzájuk, azonnali technikai segítséget nyújtanak. Összegezve, jól döntöttünk, hogy a RISEAPP csapatát választottuk, munkájukkal teljesen meg vagyunk elégedve és hisszük, hogy az új honlap a nagykőrösi polgárok megelégedésére szolgál. Köszönjük a munkátokat!”
Mihalkó NorbertElitjáték
Tovább olvasom
"Egy ismerősöm ajánlotta Őket, hogy a 2 hónappal ezelőtt elkészült webshopjának (duovital.hu) rövid időn belül elkezdtek szaporodni a megrendelései. Mivel egy közeli ismerősömről van szó, ezért bíztam a véleményében. Végül meg is köszöntem neki a nagyszerű tippet a RISEAPP-ról, mert nem is választhattam volna precízebb és segítőkészebb csapatot a kivitelezéshez. Az első megrendelőik közt voltam, de mégis profin kezeltek mindent. Csak így tovább Srácok!"
Bihari DiánaDuoVital
Tovább olvasom
"Mindig is szerettem volna belevágni egy vállalkozásba, mivel a szüleim is vállalkozók. Mikor felkerestem a RISEAPP-ot még nem igazán voltak elképzeléseim. De szerencsére a csapat designere nagyon segítőkészen állt a feladathoz. Egy másfél órás beszélgetés után sikerült feltérképzenie, hogy milyen arculat illene a vállalkozásom profiljához. A megbeszélést követően a webshopom 1 héten belül el is készült, persze ehhez a gyors kommunikációra is szükség volt. Kívánom, hogy még sok vállalkozót segítsenek a célok megvalósításában!"
Rab TamásBYZANCE
Tovább olvasom
"Amikor megszületett az elhatározás, hogy elindítom a vállalkozásomat féltem attól, hogy sikerül-e olyan weboldalkészítő céget találnom, akik alkalmasnak bizonyulnak a feladatra. Mivel elég komplex weblapra volt szükségem, tudtam, hogy sok időt fog igénybe venni a kommunikáció. Ezért fontos szempont volt számomra, hogy megfeleljenek az emberi elvárásaimnak, csak úgy mint szakmailag. Eleinte tartottam a RiseApp-tól, hiszen még fiatalok a szakmában. Ennek ellénére az első személyes találkozás után nem volt kétség, hogy ezt a csapatot választom. Azóta is tartom velük a kapcsolatot és karbantartják az oldalamat a megbeszéltek alapján."

Kövess minket facebookon is, és nyerj teljes betekintést abba amit csinálunk!

Cikkek a web világáról

Tudj meg többet arról, hogy mi történik, amikor dolgozunk a projekteden. Less bele legfrissebb irományainkba!

Vendég cikk(Minner.hu) 0-24-ben vásárló, érdeklődő generáló weboldal. Mi kell hozzá? Hogyan?

Vendég cikk(Minner.hu) 0-24-ben vásárló, érdeklődő generáló weboldal. Mi kell hozzá? Hogyan? Ültök a családdal egy kávézó teraszán, majd egyszer csak pittyen a mobilod. Új vásárlóról, vagy ajánlatkérésről kaptál értesítést (például e-mailben). Az érzés leírhatatlan, mert akkor is érzed munkád gyümölcsét, amikor nem munkában vagy. Tudjuk, hogy nem egyszerű ráérezni az

Beleolvasok!

Rólunk

Webfejlesztés Applikációk Marketing Keresőoptimalizálás Grafika Média Tárhely Filozófiánk: Filozófiánk: Mi mindig is törekedtünk arra, hogy a lehető legjobb munkát végezzük, éppen ezért rengeteget tanultunk, gyakoroltunk és fejlődtünk az évek alatt.   Tapasztalatainknak, eszközeinknek és tudásunknak köszönhetően gyorsan és egyszerűen el tudjuk végezni a munkánkat. Csapatunk a piaci árak alatt dolgozik, de nem a

Tovább az oldalra!

Sokkal több, mint cég

A RISEAPP nemcsak a munkáról szól, ennél sokkal több. Egy olyan baráti társulás, amelyben mindenki céltudos kolléga és jóbarát egyaránt. 

A siker útja

Szeretnél belevágni valami nagyba, de nem tudod, hogy hogyan kezdj bele? Segítünk!

Szeretnél bővebb tájékoztatást arról, hogy mit ajánlunk? Keress minket bátran telefonon, e-mailen vagy töltsd ki az árajánlatkérő formunkat 

Amennyiben felmértük az igényeket és úgy döntöttél, hogy szeretnél együtt dolgozni velünk, neki is állunk a munkálatoknak! 

Nem adunk ki nem minőségi munkát a kezünkből, hiszen a mottónk: RISAPP nálunk alap a prémium

A projekt végeztével nem tűnünk el. Végig veled maradunk és számíthatsz ránk. Partner hálónk a továbbiakban segítséget nyújt a megjelenés növelésében.

Te és a RISEAPP

Számunkra fontos, hogy minden kérdésedre könnyen kapj választ, és a lehető legkényelmesebb módon érj el bennünket.

Mivel nekünk az Ügyfeleink az elsők, ezért ott szeretnénk segíteni, ahol tudunk.

Árajánlatunk egy olyan interaktív dokumentum, melyben a felsorolt elemek kipipálásával tudod kiválasztani, hogy mikre van szükséged az adott projekthez. Ha elakadnál az árajánlat kitöltése közben, segítünk kiválasztani azon elemeket, melyben nem vagy biztos. Lehetnek benne olyan elemek, amiről azt gondolhatod, hogy sosem lenne rá szükséged és egy beszélgetés keretein belül rájöszz arra, hogy hogyan is tudtál meglenni nélküle eddig?! Ha bővebb tájékoztatást szeretnél arról, hogy egyes pontok mit jelentenek és mivel járnak, mik az előnyei, akkor keress minket.

Telefonos elérhetőségünk: +36 20 584 2050
Hétfő-Péntek: 10-18 óra

Tedd meg az első lépést!

EN

INGYENES WEBOLDAL!

MICSODA?!😲😲

Amennyiben elég számodra egy 1 oldalas weblap, akkor ingyen megcsináljuk! ;) Nincs más dolgod, mint feliratkozni hírlevelünkre és megadni a telefonszámod. Keresni fogunk!


(Ajánlatunk csak akkor érvényes, ha a weboldalhoz választott tárhelyet mi szolgáltatjuk.)