Szia! A nevem,

Balog Krisztián.

Én egy Grafikus UX designer UI designer Webdesigner vagyok

Rólam röviden

Ambíciózus fiatal felnőtt vagyok, aki szeretné az autodidakta módon megtanult készségeit és képességeit a következő szintre léptetni! Jelenlegi tudásom felkarolja az Adobe Illsutrator, Photoshop, Experience ismeretét, HTML & CSS ismereteket, illetve a WordPress határait is feszegetem nap, mint nap. Bővebb információkért, kérlek töltsd le a CV-met és olvass utánam.

Mint láthatod a portfólióm domainja a riseappstudio.hu-ra épül, nem véletlen, hiszen ez a mi cégünk, aminek a vezető grafikusa vagyok. Ha meglátogatod az eredeti oldalt, láthatsz referenciákat azokra az oldalakra, amelyeket mi csináltunk, sőt, a megrendelőink véleményét is olvashatod, hogy milyen volt velünk dolgozni. Alább bemutatom néhány munkám a különböző területekről, amit fentebb betageltem.

Mit szólsz egy gyors játékhoz?

Gyere ismerj meg pár kérdésben. Szakadjunk el egy pillanatra a megszokásoktól és berögződéstől! 

[quiz-cat id="6595"]

Kiemelt munkáim

Néhány személyes projektem tekintheted meg lentebb. Természetesen, amennyiben ellátogatsz oldalunkra, láthatsz sokkal többet, az ide feltöltött tartalmak azonban exkluzívak a portfóliómhoz.

Nemzeti Lovasszínház: Szent László a lovagkirály

Az Izsákon tartott rendezvényre készítettem kreatívokat. Ez magában foglalja a plakátokat, médiafalakat, roll-lapokat, karszalagot, meghívót és egyebeket.

portfolio
portfolio
portfolio

DuoVital kirakat

Kedves ismerősöm újonnan megnyílt boltjának a kirakat design tervezete.

riseappstudio.hu redesign

Saját weblapunk újratervezése a nulláról. Ugyan még csak béta státuszban publikáltuk, odafigyeltem a tervezéskor a UX alapokra, a kellemes kezelhetőségre és a megfelelő gyorsaságra. Némely blokkot kézzel írtam én magam.

portfolio

Villanyszerelő applikáció.

Egy elnapolt projekt, aminek az UX és UI tervezéséért voltam felelős, a kutatástól a végső kinézetig.

Ügyfeleinknek készült logók

Számos ügyfelünknek készítettünk már logót.

portfolio

Felkeltettem az érdeklődésed?