Miért jók a nálunk készült marketing kampányok ?

Marketing és hirdetéskezelés
Marketing és hirdetéskezelés

Add el a homokot a sivatagban!

Minden vállalkozásnak elengedhetetlen, hogy jelen legyen az interneten!  Legyen az egy Facebook vagy Instagram fiók, esetleg weboldal vagy applikáció…ki kell tűnnöd a tömegből. Mi, a RISEAPP azzal foglalkozunk, hogy minden lehetséges módon előrébb segíthessünk téged az online piacon.

Ha marketing, akkor RISEAPP!

ONLINE JELENLÉT

“Mindenki egy zseni. De ha egy halat az alapján ítélünk meg, hogy milyen jól tud fára mászni, egész életét úgy fogja leélni, hogy ostobának hiszi magát.” /Albert Einstein/ Keress minket és mi biztosan megtaláljuk azt az online jelenléti formát vagy hirdetési fajtát, amivel a vállalkozásod a legsikeresebben fog működni. Ne próbálj fára mászni fölöslegesen!

 
FIGYELEM MEGSZERZÉS

Hiába tiéd a legapróbb és legfinomabb szemű homok a világon, ha az embereknek nem kelted fel a figyelmét, akkor nemhogy a sivatagban nem fogod eladni, de sehol sem. Érj el minél több embert, és ragadd meg a figyelmüket velünk.

EMLÉKEZÉS

Nem az a márka a legsikeresebb, amelyik a legjobb terméket árulja, hanem az, amelyiket a legtöbben ismerik. Nem elég megfogni az emberek pillanatnyi figyelmét. El kell érned, hogy emlékezzenek is arra amit csinálsz. Grafikusaink, programozóink és marketingeseink garantáltan belevésik az emberek memóriájába a vállalkozásodat.

Marketing és hirdetéskezelés

Nem tudod, hogy mire is van pontosan szükséged?

Nálunk még az ingyenes tanácsadás is prémium!
 • Vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk egy ingyenes marketing tanácsadással.

Google Ads hirdetések kezelése

 • Kampány beállítások elvégzése
 • Hirdetési kreatívok elkészítése
 • Hirdetési bővítmények beállítása
 • Kulcsszó kutatás
 • Folyamatos monitoring és optimalizálás
 • Havi riport elkészítése

Facebook és Instagram

hirdetéskezelés

 • Kampány beállítások elvégzése
 • Hirdetési kreatívok elkészítése
 • Célcsoport elemzés
 • Folyamatos monitoring és optimalizálás
 • Havi riport elkészítése

Facebook/Insta tartalomgyártás

 • Heti 2 poszt elkészítése és publikálása
 • Grafikai anyagok elkészítése a posztokhoz
 • Üzenetek és kommentek megválaszolása
 • Moderálás (munkanapokon, 8 és 17 óra között)

Kérj ingyenes visszahívást

Szövegírás

 • Weboldalra szánt blogcikkek írása
 • Hírlevelek szövegének megírása
 • Egyéb szövegek elkészítése

Email marketing (EDM)

 • Hírlevél megszerkesztése
 • Hírlevél tartalmának és grafikai ‎‎‎‎⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ‎megjelentésének elkészítése
 • Mailchimp rendszerben való üzemeltetés

Marketing stratégiai terv elkészítése

 • Kommunikációs célok meghatározása
 • Célcsoport elemzés
 • Kampánystruktúra kidolgozása
 • Konkurencia elemzés
 • Marketing tanácsadás

Néhány ajándék Tőlünk, Neked

Ingyenes Domainweboldal készítés, webshop készítés
Tovább olvasom
Ha mi készítjük a weblapod ajándékba adjuk a hozzá tartozó domaint, amennyiben a tárhelyet is tőlünk béreled.
Pénzvisszafizetési garanciaweboldal készítés, webshop készítés
Tovább olvasom
Amennyiben nem vagy elégedett a munkánkkal átadás után 2 nap pénzvisszafizetési garanciát adunk. (A garancia érvényes: weblapok, webshopok, applikációk)
Műszaki garanciaweboldal készítés, webshop készítés, applikáció készítés, marketing, fotózás, videózás, grafikai munkák
Tovább olvasom
Minden általunk készített weboldal, webshop és applikáció 1 évig teljeskörűen garanciális.
KedvezményWeboldal készítés, webshop készítés, applikáció készítés, marketing, fotózás, videózás, grafikai munkák, hirdetéskezelés
Tovább olvasom
Amennyiben élsz valamelyik szolgáltatásunkkal és van olyan ismerősöd, akinek szintén szüksége lehet ránk, akkor nincs más dolgod, mint ajánlani minket. Minden sikeres megállapodás után 10%-ot elengedünk a Te szolgáltatásod árából.

Partnereink

Google értékelés
5
Facebook értékelés
5
Marketing és hirdetéskezelés

Garanciális szolgáltatások

Marketing és hirdetéskezelés

Prémium Minőség

Marketing és hirdetéskezelés

Folyamatos Kedvezmények

Marketing és hirdetéskezelés

Extrém Gyorsaság

Marketing és hirdetéskezelés

Kiváló kommunikáció

Marketing és hirdetéskezelés

Nagyszerű hangulat

Rólunk mondták

Dr. Körtvélyesi AttilaNagykőrös város alpolgármestere (nagykoros.hu)
Tovább olvasom
„Időnként meg kell újulni ahhoz, hogy fejlődhessünk. Ennek a jegyében döntöttünk úgy, hogy megújítjuk Nagykőrös városi honlapját, a www.nagykoros.hu oldalt. Mikor megtudtam, hogy van egy nagykőrösi fiatalokból álló csapat, akkor nem volt több kérdés, a RISEAPP-ot kértük fel a munkára. Már az első megbeszéléskor láttam a lelkesedést és azt, hogy ez a feladat a vérükben van, szakmailag értenek hozzá. Végül egy minden igényünket, kérésünket figyelembe vevő, modern, egyben könnyen kezelhető honlappal tudtuk a nagykőrösi lakosságot megajándékozni. Ami még fontos, hogy nem tűntek el ezután sem, bármilyen kéréssel fordulhatunk hozzájuk, azonnali technikai segítséget nyújtanak. Összegezve, jól döntöttünk, hogy a RISEAPP csapatát választottuk, munkájukkal teljesen meg vagyunk elégedve és hisszük, hogy az új honlap a nagykőrösi polgárok megelégedésére szolgál. Köszönjük a munkátokat!”
Mihalkó NorbertElitjáték
Tovább olvasom
"Egy ismerősöm ajánlotta Őket, hogy a 2 hónappal ezelőtt elkészült webshopjának (duovital.hu) rövid időn belül elkezdtek szaporodni a megrendelései. Mivel egy közeli ismerősömről van szó, ezért bíztam a véleményében. Végül meg is köszöntem neki a nagyszerű tippet a RISEAPP-ról, mert nem is választhattam volna precízebb és segítőkészebb csapatot a kivitelezéshez. Az első megrendelőik közt voltam, de mégis profin kezeltek mindent. Csak így tovább Srácok!"
Bihari DiánaDuoVital
Tovább olvasom
"Mindig is szerettem volna belevágni egy vállalkozásba, mivel a szüleim is vállalkozók. Mikor felkerestem a RISEAPP-ot még nem igazán voltak elképzeléseim. De szerencsére a csapat designere nagyon segítőkészen állt a feladathoz. Egy másfél órás beszélgetés után sikerült feltérképzenie, hogy milyen arculat illene a vállalkozásom profiljához. A megbeszélést követően a webshopom 1 héten belül el is készült, persze ehhez a gyors kommunikációra is szükség volt. Kívánom, hogy még sok vállalkozót segítsenek a célok megvalósításában!"
Rab TamásBYZANCE
Tovább olvasom
"Amikor megszületett az elhatározás, hogy elindítom a vállalkozásomat féltem attól, hogy sikerül-e olyan weboldalkészítő céget találnom, akik alkalmasnak bizonyulnak a feladatra. Mivel elég komplex weblapra volt szükségem, tudtam, hogy sok időt fog igénybe venni a kommunikáció. Ezért fontos szempont volt számomra, hogy megfeleljenek az emberi elvárásaimnak, csak úgy mint szakmailag. Eleinte tartottam a RiseApp-tól, hiszen még fiatalok a szakmában. Ennek ellénére az első személyes találkozás után nem volt kétség, hogy ezt a csapatot választom. Azóta is tartom velük a kapcsolatot és karbantartják az oldalamat a megbeszéltek alapján."

Kövess minket facebookon is, és nyerj teljes betekintést abba amit csinálunk!

Cikkek a web világáról

Tudj meg többet arról, hogy mi történik, amikor dolgozunk a projekteden. Less bele legfrissebb irományainkba!

Vendég cikk(Minner.hu) 0-24-ben vásárló, érdeklődő generáló weboldal. Mi kell hozzá? Hogyan?

Vendég cikk(Minner.hu) 0-24-ben vásárló, érdeklődő generáló weboldal. Mi kell hozzá? Hogyan? Ültök a családdal egy kávézó teraszán, majd egyszer csak pittyen a mobilod. Új vásárlóról, vagy ajánlatkérésről kaptál értesítést (például e-mailben). Az érzés leírhatatlan, mert akkor is érzed munkád gyümölcsét, amikor nem munkában vagy. Tudjuk, hogy nem egyszerű ráérezni az

Beleolvasok!

Rólunk

Webfejlesztés Applikációk Marketing Keresőoptimalizálás Grafika Média Tárhely Filozófiánk: Filozófiánk: Mi mindig is törekedtünk arra, hogy a lehető legjobb munkát végezzük, éppen ezért rengeteget tanultunk, gyakoroltunk és fejlődtünk az évek alatt.   Tapasztalatainknak, eszközeinknek és tudásunknak köszönhetően gyorsan és egyszerűen el tudjuk végezni a munkánkat. Csapatunk a piaci árak alatt dolgozik, de nem a

Tovább az oldalra!

Sokkal több, mint cég

A RISEAPP nemcsak a munkáról szól, ennél sokkal több. Egy olyan baráti társulás, amelyben mindenki céltudos kolléga és jóbarát egyaránt. 

A siker útja

Szeretnél belevágni valami nagyba, de nem tudod, hogy hogyan kezdj bele? Segítünk!

Szeretnél bővebb tájékoztatást arról, hogy mit ajánlunk? Keress minket bátran telefonon, e-mailen vagy töltsd ki az árajánlatkérő formunkat 

Amennyiben felmértük az igényeket és úgy döntöttél, hogy szeretnél együtt dolgozni velünk, neki is állunk a munkálatoknak! 

Nem adunk ki nem minőségi munkát a kezünkből, hiszen a mottónk: RISAPP nálunk alap a prémium

A projekt végeztével nem tűnünk el. Végig veled maradunk és számíthatsz ránk. Partner hálónk a továbbiakban segítséget nyújt a megjelenés növelésében.

Te és a RISEAPP

Számunkra fontos, hogy minden kérdésedre könnyen kapj választ, és a lehető legkényelmesebb módon érj el bennünket.

Marketing és hirdetéskezelés

Mivel nekünk az Ügyfeleink az elsők, ezért ott szeretnénk segíteni, ahol tudunk.

Árajánlatunk egy olyan interaktív dokumentum, melyben a felsorolt elemek kipipálásával tudod kiválasztani, hogy mikre van szükséged az adott projekthez. Ha elakadnál az árajánlat kitöltése közben, segítünk kiválasztani azon elemeket, melyben nem vagy biztos. Lehetnek benne olyan elemek, amiről azt gondolhatod, hogy sosem lenne rá szükséged és egy beszélgetés keretein belül rájöszz arra, hogy hogyan is tudtál meglenni nélküle eddig?! Ha bővebb tájékoztatást szeretnél arról, hogy egyes pontok mit jelentenek és mivel járnak, mik az előnyei, akkor keress minket.

Telefonos elérhetőségünk: +36 20 584 2050
Hétfő-Péntek: 10-18 óra

Marketing és hirdetéskezelés
Marketing és hirdetéskezelés

Tedd meg az első lépést!