Weboldallal és webshoppal kapcsolatos kérdések:

WordPress rendszert használunk, de ne aggódj, nem mi vagyunk az egyetlenek! Ugyanezt a motort használja pl. Sony Music, BBC America, The New York Times, The Walt Disney Company, Mercedes-Benz és még sokan mások.

A “WordPress” név alatt lehet gondolni a wordpress.org-ra és a wordpress.com-re is. Mi a wordpress.org-ot használjuk, ami egy nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer, melyet úgy alakítunk, formálunk, ahogy Te szeretnéd, illetve saját domainen és szerveren fog elhelyezkedni.

Egy reszponzív elv alapján tervezett oldal tökéletesen igazodik a megjelenítő eszközhöz, mindezt rugalmas felépítéssel, flexibilis képekkel. Tehát ez azt jelenti, hogy minden kijelzőmérethez (telefon, tablet, monitor) tökéletesen igazodik a weboldal megjelenése.

Abszolút nem növeli az árat. Minden weboldal, amit készítünk tartalmazza a teljes reszponzívitást.

100.000-től akár több milló forintig terjedhet egy weboldal ára. Ez csupán az ügyfél igényeitől függ. Például: terjedelem, a rendszer komplexitása, design elemek mennyisége, egyedi igények, stb. Keress fel minket és segítünk behatárolni, hogy mire van szükséged annak érdekében, hogy ne fizess többet és ne kapj kevesebbet, mint amit megkíván a vállalkozásod profilja.

A tőlünk kapott árajánlatban foglalt összegen kívül alapesetben csak a domain és a tárhely díjat kell kifizetned, amelyek együtt általában 15.000 Ft évente.

A weblap keresőmotorjaiban való megjelenésének javítását jelenti “organikus” avagy nem fizetett keresési eredményekben. Általánosságban minél fentebb jelenik meg, azaz jobban van rangsorolva a találati oldalon, annál több látogatást szerez a kereső használóitól az adott weblap.

Alapesetben egyedileg készítjük el ügyfeleink számára a megrendeléseket, törökedve arra, hogy megvalósítsuk elképzelt arculatot. Viszont, ha találtál egy számodra tökéletes sablont és szeretnéd abban elkészíttetni weboldaladat, ez sem akadály.

Akár 1 naptól egészen 1 hónapig. Komplexebb esetekben (gigaprojectek) akár hosszab ideig is eltarthat. Átalagosan 2-3 hét.

Applikációval kapcsolatos kérdések:

Egy applikáció App Store-on (iOS) való megjelenítése évente 99 USD, míg a Google Play-en (Android) egyszeri 25 USD.

Bármilyen weblapot, ami reszponzívan van megtervezve.

Egy olyan applikáció, ami internetkapcsolatot igényel.

Marketingel kapcsolatos kérdések:

Ahhoz, hogy a vásárlók tudjanak rólad szinte elengedhetetlen. Egyszerű online marketingtevékenységek megvalósításával vállalkozásodat több potenciális vásárló elé állíthatod.

Írásbeli marketingterv nélkül vállalkozásod menet közben hoz döntéseket. 
Ez erőfeszítéseket eredményez, továbbá időt és erőforrásokat pazarolsz olyan tevékenységekre, amelyek a vállalkozásod számára nem biztos, hogy hasznosak.
A céljaid, stratégiád és tevékenységeid írásbeli elkötelezettsége az egyetlen módja annak, hogy ne tévessze szem elől azt, amit el akarunk érni – ötleteinket bevált valósággá alakítani.

A folyamatos marketing előnyei:

– Azáltal növeli a vállalkozás ismertségét és a márkák megkülönböztetését, hogy láthatóvá válik a leendő ügyfelek és konkurensek számára;
– Megalapozza vállalkozásod jó hírnevét azáltal, hogy cikkeidet és blogjaidat felhasználva értékesíted a szaktudásodat;
– Megkülönbözteti vállalkozásodat a „versenytől” azzal, hogy látható marad és elősegíti szakmai ismertséget;
– Értékelheted marketing erőfeszítéseidet az üzleti életedben látott eredmények alapján. 

A válasz erre a kérdésre: „állandóan”.
A marketinget nem lehet be- és kikapcsolni. 
A marketinget is befektetésnek kell tekinteni, nem ráfordításnak. 
Ne csak akkor fektess be marketingbe, ha az üzlet lassúvá válik, és viszkózus körforgásba kerül. 
Bár költhetsz fizetett hirdetésekre a láthatóság meggyorsítása érdekében, jobb, ha szervesen építi a láthatóságot.

A hatékony kisvállalkozói marketing nem olyan tevékenység, amelyet csak akkor kell elvégezni, amikor a dolgok elcsendesednek, hanem olyan tevékenység, amelynek folyamatosan és következetesen kell történnie a vállalkozásában. Mindezek mellett láthatóbbá teszi vállalkozásodat azok számára, akik termékeidet és szolgáltatásaidat keresik.

Kérj ingyenes visszahívást

GYIK

Tedd meg az első lépést!